Communicatie Blog 1

24 mei 2020

Daar gaan we dan, mijn eerste echte blog als ondernemer. Wat een reacties heb ik gekregen op de lancering van mijn website en Facebookpagina! Bedankt allemaal, dit had ik echt niet verwacht.

In deze communicatie-blogs ga ik jullie informeren over online communicatie voor verenigingen en personen. Zelf ben ik hier ook nog lerende in, als lid van de communicatie commissie van mijn eigen vereniging leer ik nog elke dag bij.

Ik ben dan ook niet opgeleid voor communicatie (al zou ik dit best graag willen toevoegen aan mijn opleidingenrijtje), maar vind het vooral gewoon leuk om te doen. Ik heb inmiddels wat ervaring met Facebook en Instagram, dus ik weet wat ongeveer wel of niet werkt om mensen te kunnen bereiken.

Ik hoop met behulp van deze blogs jullie de bomen in het bos te kunnen laten zien. Zodat jij en ik een plek hebben om op terug te vallen als je op zoek bent naar een onderwerp over communicatie. Er is genoeg informatie te vinden op internet, maar hoe vind je nou het juiste of datgene dat bij jou past? Daar wil ik voor jou antwoord op kunnen geven, of in ieder geval een handvat om het juiste te kunnen vinden.

Eigenlijk creëer ik met deze blogs dus een plek om voor mezelf te verwerken wat ik leer over social media en moderne communicatie. Daarmee hoop ik jullie te kunnen inspireren.

Genoeg gekletst voor nu, ik ga me nu richten op het schrijven van blogs over communicatie en we gaan beginnen bij het begin!