Beleidsadvies

Tijdens mijn studie Sportmanagement heb ik verschillende vakken gehad die te maken hadden met beleid en stukken die je op orde moet hebben als sportorganisatie. Ik vond deze vakken altijd erg interessant en heb me dan ook voorgenomen om hier ook mee bezig te blijven.

Ik heb inmiddels ervaring met het schrijven van missies, visies en strategische doelen. Daarnaast heb ik voor mijn eigen handbalvereniging een strategisch adviesrapport opgesteld, met advies erin over welke koers ze de komende tijd moeten gaan varen. Voor de Beneleague (het hoogste handbalniveau voor heren in Nederland en België) schreef ik een onderzoeksrapport, waarbij ik interviews hield met verschillende actoren. Op basis van deze interviews en data-analyse heb ik een advies gegeven over het door laten gaan van de Beneleague.

Ik help op dit moment ook bij het schrijven en onderhouden van het beleid van de BSO waar ik werk en ik merk dat ik dat ook erg interessant vind en leuk om te doen. Daarom help ik jou ook graag bij jouw beleidsvraagstuk.

Heb je vragen over het maken van beleid bij jouw vereniging of organisatie? Ik kan je advies geven op het gebied van: 

– Missie, visie, strategie
– Meerjarenplan
– Veranderingen binnen de organisatie
– Vrijwilligersbeleid
– Sponsoring
– En nog veel meer

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op!