Communicatie

Ik geef het niet graag toe, maar ik ben verslaafd aan social media. Per dag besteed ik veel tijd op Facebook en Instagram, tijd die ik ook ergens anders in zou kunnen steken. Dat betekent wel dat ik erg ervaren ben met deze websites en weet wat andere mensen aan zou trekken om jouw organisatie te volgen. Sinds 2016 ben ik bezig met de social media van mijn handbalvereniging, Feyenoord Handbal. Sinds ik hier aan de slag mee ben gegaan, is het aantal volgers op Facebook ongeveer verdubbeld en ik heb het Instagram-account zelf opgezet, waardoor we nu 1000 volgers hebben (best veel voor een handbalvereniging!). 

Online communicatie is volop in ontwikkeling en zal zich altijd in rap tempo blijven ontwikkelen. Om bij te blijven zal ik regelmatig in mijn blog schrijven over de nieuwste ontwikkelingen in de communicatiewereld, om jou de tips te kunnen geven die je nodig hebt om je organisatie online vindbaar te kunnen maken. Ook op mijn social mediapagina’s vind je regelmatig updates over wat ik zoal doe en hoe ik dat doe. Volg mij dus ook via Facebook, Instagram en LinkedIn, dat kan door rechtsboven op één van de icoontjes te klikken. 

Communicatie is een belangrijk onderdeel van je organisatie, zeker in de huidige tijden. Je kan niet meer zonder. Ik help je graag met vraagstukken over hoe je je communicatie beter kan opzetten. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op!