Lancering website

22 mei 2020

Met trots presenteer ik mijn nieuwe website!

Ik heb er even op moeten wachten, in verband met de coronacrisis kon ik me niet eerder melden bij de Kamer van Koophandel om mijn bedrijfje aan te melden. Nu heb ik dat eindelijk kunnen doen en mag het wijd verteld worden: vanaf nu ben ik een ondernemer!

In februari van dit jaar werd ik benaderd via LinkedIn, of ik niet in de uren dat ik niet op de BSO werkte, wat handballessen in Amsterdam wilde verzorgen tijdens naschoolse lessen. Daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen! Ik ben het liefst elke dag met mijn sport bezig en om er dan mijn geld mee te kunnen verdienen, is echt tof. Vanaf toen is het balletje gaan rollen: ik heb hier diep over nagedacht en voor mezelf besloten: dit is iets wat ik niet alleen in Amsterdam wil doen, maar ook daarbuiten. Hoe tof is het als je je passie voor een sport kan overbrengen op kinderen?

Voorlopig zit ik nog in de beginfase van het opstarten van mijn bedrijf. Vanwege de coronacrisis zijn de naschoolse lessen in Amsterdam niet doorgegaan, maar dat betekent niet dat ik niet doorga met zoeken naar andere mogelijkheden om handballes te geven.

Naast deze droom heb ik natuurlijk wel gewoon mijn maandelijkse kosten: dit net nieuw gekochte huis betaalt zichzelf helaas niet. Daarom blijf ik gewoon 3 dagen per week op de BSO werken. Met dit werk ontwikkel ik me persoonlijk, op beleidsgebied en pedagogisch leer ik ook veel bij. Op de overige dagen van de week zal ik me inzetten voor mijn eigen bedrijf.

Hopelijk is dit het begin van een succesvolle toekomst en kan ik in de toekomst helemaal leven van mijn bedrijf. Voor nu ben ik tevreden met hoe het gaat.

Ik zal hier op mijn website regelmatig bloggen over belevenissen in de gymzaal, maar ook tips verstrekken over beleid en communicatie, zodat ik ook die vaardigheden kan onderhouden. Heb jij hulp nodig met een vraagstuk over een van deze onderwerpen? Neem dan vooral contact op en ik zal kijken of ik je kan helpen!