Over mij

Ik ben Annet de Wit, 29 jaar en ik ben geboren in Spijkenisse. Tegenwoordig woon ik in Hoofddorp, waar ik samenwoon met Jeroen, grasparkietjes Dobby en Winky en valkparkiet Sam. Ik ben begonnen met handballen toen ik 6 jaar was en ben er sindsdien niet meer mee gestopt. Ook nu ik in Hoofddorp woon, handbal ik nog bij mijn vereniging in Rotterdam. Hiervoor ben ik altijd actief geweest, in het begin met het geven van trainingen aan de kleintjes, tegenwoordig zit ik in de Communicatie Commissie en help ik met het opzetten van een feestje of het jaarlijkse kamp. Omdat ik het altijd leuk vond om kinderen training te geven, ben ik na de havo begonnen aan de PABO, maar dit paste toch minder bij mij. Daarom ben ik na anderhalf jaar overgestapt op de studie Sportmanagement op de Haagse Hogeschool. Deze studie vond ik veel leuker en ik heb dan ook mijn diploma in 2018 in ontvangst mogen nemen. Ook ben ik in het bezit van het Handbal Trainer 2 diploma en ben ik in februari 2021 begonnen met de Handbal Trainer 3-opleiding. Om mezelf meer te ontwikkelen, heb ik in schooljaar 2021/2022  de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang MBO Niveau 3 van 1 jaar gevolgd. Ik ben in deze opleiding meer te weten gekomen over de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. 

Ik ben nog erg zoekende naar wat ik wil gaan doen als werk in mijn leven en daarom werk ik nu op een kinderopvang bij mij in de buurt. Deels omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken en deels omdat ik hierbij ook genoeg tijd overhoud om andere dingen te ondernemen in mijn leven, zoals handballessen geven of cursussen volgen. Daardoor heb ik nu tijd om mijn eigen bedrijf op te zetten en uit te bouwen.

Naast sport ben ik erg fan van Harry Potter en ook teken en handletter ik graag.

Wil je meer over mij weten? Check dan mijn LinkedIn-pagina

Over mijn bedrijf

Al een tijd liep ik met het idee in mijn hoofd rond dat ik graag een eigen bedrijf zou hebben en mijn eigen baas zou zijn. In maart 2020 heb ik dit doorgezet en ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf in het geven van handbaltrainingen. Ik had hiervoor al een opdracht en heb toen besloten om het als werk te gaan doen. Handbaltraining geven en in de sporthal staan is een van de dingen die ik het liefste doe en waar ik graag verder in zou gaan. 

In mei 2020 heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en toen is mijn avontuur als ondernemer begonnen. Omdat het toen vlak voor de zomer was, heb ik in die tijd niet veel opdrachten gehad. Pas vanaf september 2020 is dit een beetje gaan lopen. Wil je weten welke opdrachten ik inmiddels heb gehad en uitgevoerd? Neem dan een kijkje op mijn Portfolio pagina.

Ook ik heb wat last gehad van de corona-pandemie. In de winter van 2020-2021 heb ik vrij weinig kunnen doen, gelukkig heb ik in het voorjaar van 2021 genoeg opdrachten gehad, mede doordat ik voor het NHV en hun project ‘Gooi Jij De Bal Door’ aan de slag ben gegaan. 

In 2022 heb ik gelukkig de opdrachten weer vol kunnen oppakken en ook in 2023 heb ik niet stilgezeten. Zo draait het project ‘Gooi Jij De Bal Door’ nog steeds en ook ben ik voor andere projecten gevonden. In mei 2023 belde het NHV met de vraag of ik ze uit de brand wilde helpen met de organisatie van de Beach Tour. Dat heb ik met beide handen aangepakt en vond ik erg leuk om te doen. Vanaf september 2023 ben ik binnendoor opgeschoven naar de organisatie van Gooi JIJ de Bal Door?!, waardoor ik ook wat meer achter de schermen bezig ben, iets wat ik ook erg leuk vind om te doen.