Over mij

Ik ben Annet de Wit, 26 jaar en ik ben geboren in Spijkenisse. Tegenwoordig woon ik in Hoofddorp, waar ik samenwoon met Jeroen, grasparkiet Dobby en valkparkiet Sam. Ik ben begonnen met handballen toen ik 6 jaar was en ben er sindsdien niet meer mee gestopt. Ook nu ik in Hoofddorp woon, handbal ik nog bij mijn vereniging in Rotterdam. Hiervoor ben ik altijd actief geweest, in het begin met het geven van trainingen aan de kleintjes, tegenwoordig zit ik in de Communicatie Commissie en help ik met het opzetten van een feestje of het jaarlijkse kamp.

Omdat ik het altijd leuk vond om kinderen training te geven, ben ik na de havo begonnen aan de PABO, maar dit paste toch minder bij mij. Daarom ben ik na anderhalf jaar overgestapt op de studie Sportmanagement op de Haagse Hogeschool. Deze studie paste meer bij mij en ik heb dan ook mijn diploma in 2018 in ontvangst mogen nemen. Ook ben ik in het bezit van het Handbal Trainer 2 diploma en ben ik in februari 2021 begonnen met de Handbal Trainer 3-opleiding. 

Ik ben nog erg zoekende naar wat ik wil gaan doen als werk in mijn leven en daarom werk ik nu op een BSO bij mij in de buurt. Deels omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken en deels omdat ik hierbij ook genoeg tijd overhoud om uit te zoeken wat ik het liefste doe in mijn leven en wat voor werk hierbij past. Daardoor heb ik nu tijd om mijn eigen bedrijf op te zetten en uit te bouwen. Natuurlijk is het de droom dat ik straks volledig van mijn bedrijf kan leven, maar voorlopig zit dat er nog niet in. Om mezelf meer te ontwikkelen, ben ik in september 2021 begonnen met de opleiding Pedagogisch Medewerker MBO Niveau 3 van 1 jaar. Ik hoop in deze opleiding meer te weten te komen over de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. 

Naast sport ben ik erg fan van Harry Potter en ook teken en handletter ik.

Wil je meer over mij weten? Check dan mijn LinkedIn-pagina

Over mijn bedrijf

Al een tijd liep ik met het idee in mijn hoofd rond dat ik graag een eigen bedrijf zou hebben en mijn eigen baas zou zijn. In maart 2020 heb ik dit doorgezet en ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf in het geven van handbaltrainingen. Ik had hiervoor al een opdracht en heb toen besloten om het als werk te gaan doen. Handbaltraining geven en in de sporthal staan is een van de dingen die ik het liefste doe en waar ik graag verder in zou gaan. 

In mei 2020 heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en toen is mijn avontuur als ondernemer begonnen. Omdat het toen vlak voor de zomer was, heb ik in die tijd niet veel opdrachten gehad. Pas vanaf september 2020 is dit een beetje gaan lopen. Wil je weten welke opdrachten ik inmiddels heb gehad en uitgevoerd? Neem dan een kijkje op mijn Portfolio pagina.